Kodosa | Het ontstaan van de webwinkel

Het idee van deze webwinkel is ontstaan op een warme zomeravond. Na een bbq, tijdens het natafelen met (nog) een glas koude witte wijn. De ideeën borrelde spontaan op en waren glashelder. Een duidelijke idee waar de webwinkel aan moest voldoen was een feit. Net als het besef dat ik erg graag wilde beginnen met de praktische en uitvoerende kant daarvan. Mijn zus Maaike gaf direct, en nu nog steeds, een enthousiaste input tijdens het brainstormen. Daarnaast is zij op praktisch gebied zo nu en dan een fijne ondersteuning bij bijvoorbeeld tijdrovende werkzaamheden.
Mijn visie voor Kodosa betreft vanaf het allereerste moment 3 belangrijke aspecten, de essentiele basis voor de webwinkel. Dat zijn de maatschappelijke betrokkenheid, het steunen van de goede doelen, de duurzame producten en bewuste keuzes in het assortiment.

Maatschappelijk betrokken Bewust assortiment  Goede Doelen steunen

Ook het enthousiasme van mijn man, Torsten, heeft er een grote bijdrage in. Vanaf het begin heeft hij zich vol overgave gericht op de technische kant. Wat een geluk voor mij want eenvoudig is dat zeker niet. Het was op verschillende gebieden een periode van veel uitzoeken, verdiepen, en nieuwe materie. Leuk en leerzaam! We zijn uiteraard nog steeds bezig met verbeterpunten en bijschaven. En nieuwe ideeën blijven komen. Als het goed is zal dat ook zo blijven en dat maakt het leuk. We hebben het punt bereikt dat we vinden dat de basis nu goed genoeg staat.

“Kodosa | Koop-Doneer-Samen Webwinkel” is nu een feit!

Officieel is het mijn webwinkel, maar ik ervaar het als de onze. Samen hebben we dit gedaan. Samen is van een idee werkelijkheid gemaakt. Ook anderen uit mijn directe omgeving hebben daar zeker een bijdrage in gehad. Door te luisteren, interesse te tonen en het geven van feedback. Mijn kinderen vooral door hun geduld met de vele uren die er in zitten en mijn regelmatige ‘afwezigheid’. Dat alles bij elkaar maakt dat ik extra trots ben op het resultaat.

Proost! Op iedereen om mij heen, én Kodosa!!

Jitske Simmers