anders? of gewoon!

Kodosa | Anders? óf Gewoon!

Kodosa heeft een duidelijke visie vanuit de maatschappelijke betrokkenheid; het steunen van goede doelen!
Dat betekent dat er van élke verkoop via de webwinkel een bijdrage naar goede doelen gaat, in de vorm van donaties.
Dus is dat ‘anders’? Ja, in het grote geheel gezien waarschijnlijk wel. Echter zijn er gelukkig steeds meer mooie en goede initiatieven, in allerlei vormen, die een maatschappelijke betrokkenheid laten zien. En dat geeft een positieve energie!

Dus een webwinkel om enkel uit de verkoop inkomsten te halen zou absoluut geen voldoening geven. Eerder een ‘leeg’ gevoel.

Kodosa wil bijdragen aan die positieve energie in de samenleving. Samen een verschil maken!

(Kodosa | Maatschappelijk betrokken)

Ook wat het Bewust assortiment betreft wordt daar rekening mee gehouden. Er worden weloverwogen keuzes gemaakt in het aanbod.
Veel artikelen zijn ecologisch en fairtrade. Dus milieuvriendelijk en op een eerlijke manier verworven en/of geproduceerd.
Echter is niet het hele assortiment volledig ecologisch verantwoord. Wel is er continu gekozen voor duurzame producten in de ruimere zin.
Dat betekent producten van eerlijke materialen zoals glas, hout, metaal en steen. In het blog Gerecycled Hout lees je waarom dat onze voorkeur heeft. Heel het assortiment heeft als uitgangspunt een lange levensduur.
Bewust niet gericht op lokkertjes en impuls aankopen. Wel op overdachte, bewuste aankopen. Wellicht ook iets ‘anders’ dan gemiddeld.
Lees hier meer over de keuze van het assortiment (Kodosa | Bewust assortiment)

Daarnaast staan wij ook achter tweedehands producten een Nieuwe Kans geven.

Deze online weer te koop aanbieden is een goede optie.
Want wat de één niet meer gebruikt kan voor een ander van veel waarde zijn! Vandaar dat wij in ons assortiment ook met regelmaat tweedehands producten aanbieden als ‘Nieuwe Kans’. De door ons aangeboden producten zijn altijd in perfecte staat.
Wij zijn daarin zeer kritisch.(Kodosa | Nieuwe kans)
Het aanbod is zeer gevarieerd . Het kan ook voorkomen dat er in deze categorie geen aanbod is. Simpelweg omdat wij niet weten wanneer we iets tegen komen wat aan een onze criteria voldoet. Nieuwsgierig wat nu het aanbod is? Kijk dan even hier Nieuwe Kans

Het bovenstaande neigt dus misschien naar ‘anders’. Echter zou het geweldig zijn wanneer er tijdens het lezen nu wordt gedacht :
‘Anders’?……ik vind dat Gewoon!

Gewoon leuk om te lezen: [Beste reclamemakers….]