reviews

Kodosa neemt vrijwillig deel aan het programma van Customer Reviews voor onafhankelijke verificatie van klantenrecensies.
Deze geverifieerde beoordelingen geven toekomstige klanten het vertrouwen wanneer ze bij ons een aankoop willen doen.

Customer Reviews (CR) is een onafhankelijke dienst die klantbeoordelingen voor ons bedrijf verifieert.
CR fungeert als een onafhankelijke derde partij die alle geverifieerde kopers uitnodigt om hun ervaringen, met onze producten, werkwijze en service te beoordelen.
De geverifieerde recensies worden daarna online gepubliceerd. Meer info:

4,8
Gebaseerd op 62 beoordelingen
1-5 van 62 beoordelingen
  1. Precies wat we zochten en snel geleverd en prima kwaliteit.

  2. Mooie duidelijke site, snelle levering door, vriendelijke en behulpzame klantenservice, prachtige B-keuze ultra platte raamkruk (hoezo B-kwaliteit?) met een aangename prijs.

  3. Mooie duidelijke site, snelle levering door Kodosa (alleen gooide PostNL drie dagen roet in het eten), vriendelijke en behulpzame klantenservice, prachtige B-keuze ultra platte raamkruk (hoezo B-kwaliteit?) met een aangename prijs. De kruk verlangt een middelste boorgat van 17 mm; mijn kozijn heeft echter een middelste boorgat van 11 mm. Dat lijkt echter probleemloos te kunnen worden opgeboord tot 17 mm (bijvoorbeeld met een trapboor). Het binnenwerk van het kozijn bestaat op die plaats uit kunststof schotjes. Wellicht is het zinvol om aan deze aanpassing van 11 naar 17 mm (of andere gangbare maten) aandacht te schenken op de site en in de montagehandleiding. Geïnteresseerden zullen er waarschijnlijk dankbaar voor zijn te weten dat de platte raamkruk toch makkelijk pas gemaakt kan worden.

Sinds 2005 is Qshops Keurmerk het erkende keurmerk voor Websites en Webwinkels in Nederland.
Hiermee is het Qshops Keurmerk naast een van de oudste, ook één van de meest betrouwbare en bekende keurmerken van Nederland. Meer info: