reviews

Kodosa neemt vrijwillig deel aan het programma van Customer Reviews voor onafhankelijke verificatie van klantenrecensies.
Deze geverifieerde beoordelingen geven toekomstige klanten het vertrouwen wanneer ze bij ons een aankoop willen doen.

Customer Reviews (CR) is een onafhankelijke dienst die klantbeoordelingen voor ons bedrijf verifieert.
CR fungeert als een onafhankelijke derde partij die alle geverifieerde kopers uitnodigt om hun ervaringen, met onze producten, werkwijze en service te beoordelen.
De geverifieerde recensies worden daarna online gepubliceerd. Meer info:

4,6
Gebaseerd op 42 beoordelingen
1-5 of 42 reviews
  1. Op website gezien dat er B-keuze (met A-kwaliteit) was voor een wat kleinere prijs. Enkele foto’s gaven beeld van wat er dan aan mankeerde: krasje, kleine deukjes e.d. Uiteindelijk tóch gekozen om te gaan voor de A-keuze omdat de raamkruk redelijk in het zicht zit. Wat bleek na ontvangst van de overigens zeer goed verpakte raamkruk: er zat tóch een krasje op (in het uitgeholde duimvlak) en ook wat deukjes links bovenaan.
    Nou zijn de beschadigingen niet zodanig dat ik de raamkruk daarvoor zou retourneren, maar het zijn wél beschadigingen waar ik niet op rekende toen ik de A-keuze bestelde.

  2. duidelijke keuzes op de website en na bestelling vlotte verzending (dat de post er wat langer over deed dan nodig ligt niet aan Kodosa).

  3. Hij zit er nog niet op. Het nadeel is dat ik een gat van 17 mm moet boren alleen moet ik nog een stukje ijzer weg frezen in mn raam dus ik moet nog kijken of dat wel mogelijk is.

Sinds 2005 is Qshops Keurmerk het erkende keurmerk voor Websites en Webwinkels in Nederland.
Hiermee is het Qshops Keurmerk naast een van de oudste, ook één van de meest betrouwbare en bekende keurmerken van Nederland. Meer info: