Betaalmogelijkheden KODOSA

Kodosa biedt de volgende betaalmogelijkheden voor jouw online aankopen;
iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, American express, Klarna, Apple Pay en CreditClick.
Snel, veilig en vertrouwd.

Het kan zijn dat je actief jouw gegevens verstrekt aan een derde partij, om gebruik te maken van de aangeboden betaalmogelijkheid.
Je gaat dan ook akkoord met hun algemene voorwaarden en privacybeleid. Het onderstaand overzicht geeft meer informatie en een actieve link per betaaloptie.
[Bestelproces en Betalen]

 

iDEAL, voor webwinkels het meest bekende online betaalmiddel, waarmee je kan betalen via jouw eigen bank.
Niet voor niets wordt iDEAL ook steeds vaker gebruikte door andere bedrijven en instanties.
Het is eenvoudig, snel én veilig.
Meer info op: www.ideal.nl

PayPal, de meest bekende online wallet om betalingen te betalen en te ontvangen.
Je kan via PayPal betalen met je creditcard, bankrekening of PayPal-saldo. Betaling is ook mogelijk via telefoon of tablet en zonder het invullen van bank- en creditcardgegevens.
Meer info op: www.paypal.com

Visa, Mastercard en American Express zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland
Veilig online winkelen: als je iets online koopt en je bestelling is niet in orde, dan mag je de betaling annuleren. Achteraf betalen: pas aan het einde van de maand krijg je de rekening van al je aankopen. Dit uitgesteld betalen kost je niets.

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen we door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group, Europees marktleider op het gebied van online betalen. Meer info op: www.klarna.com

Met Apple Pay kunt u op een eenvoudige, veilige en vertrouwelijke manier zonder fysieke kaart of contant geld betalen op uw iPhone, iPad, Apple Watch en Mac.

CreditClick bij bestellingen van € 250,- tot € 1000,-
CreditClick is een nieuwe manier van betalen voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, je kunt nu gespreid betalen met een maandbedrag dat bij je past.
Ideaal als de grote aankoop nèt even niet uitkomt. Het werkt zeer eenvoudig: in slechts enkele minuten rond je de aanvraag af en is je aankoop een feit!
-> Passend krediet, direct duidelijkheid, duidelijke communicatie, altijd kosteloos eerder aflossen.
*Geld lenen kost geld. Je gaat ook akkoord met hun algemene voorwaarden en privacybeleid.
Meer info op: www.creditclick.com