Maar één keer een eerste indruk dus creëer een entree die bij je past 

Je maakt maar 1 keer een eerste indruk dus creëer een entree die bij je past. Sfeervol, ruimtelijk, efficiënt of praktisch.

Creëer een entree die bij je past.

De binnenkomst is een ruimte die bij het inrichten en stylen van de woning vaak de minste aandacht krijgt. Dat is zonde want de hal is een functionele ruimte waar vaak meer mogelijk is dan in eerste instantie wordt gedacht. Daarbij is het het eerste wat mensen zien bij binnenkomst. De entree is de unieke mogelijkheid om, door inrichting en styling, een inkijkje te geven in de rest van jouw woning.

Sfeervol, ruimtelijk, efficiënt of praktisch.

Wil je de ruimte optimaal benutten, met efficiënte opbergruimte, voor bijvoorbeeld de jassen en schoenen van het hele gezin?
Zo ja, kijk dan eens voor een kapstok met plank er boven voor extra opbergruimte.

 

Kapstok 38×100 cm massief gerecycled hout 2 st

Kapstok massief gerecycled hout

Denk ook aan een praktisch schoenenrek zodat schoenen netjes weggezet kunnen worden. Ook erg ideaal zijn de efficiënte opberg- halbankjes voor bijvoorbeeld het opbergen van tassen. En dan zijn er nog die rondslingerende zonnebrillen, mutsen handschoenen. Een handige oplossing daarvoor is een kastje met lades van mandjes.

Of wil je de entree graag ruimtelijk en rustig houden met de nadruk op de styling?
In dat geval kan een uniek halbankje ,of zelfs en leuke tweezitter ,een duidelijk item zijn. Eventueel met een landelijke, industriële of robuuste wandtafel als aanvulling, perfect voor decoratieve items.

Halbankje/schoenenkastje

Opberg-Halbankje

Wil je het mooi af stylen kan je denken aan planten in een mooie plantenpot. Om eenheid te creëren kan één van onze vele en diverse vloerkleden wonderen verrichten.[Waarom een vloerkleed een goed idee is]

Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden om eenvoudig een ideale entree te creëren.
Je maakt maar één keer een eerste indruk, dus creëer een entree die bij je past!