Inrichting van de woonkamer

Woonkamer, huiskamer, zitkamer of de meer moderne benaming; living.
De ruimte in huis waar over het algemeen het meest gebruik van wordt gemaakt. Je kan zeggen dat het daardoor gelijk de meest belangrijke ruimte is. Over het algemeen wordt er bij de inrichting van de woonkamer ook de meeste aandacht besteed aan de styling.

De functie bepaald de inrichting van de woonkamer

Waar moet jouw woonkamer aan voldoen? Wordt er ook gegeten? Kijk dan eens bij ons uitgebreide assortiment tafels, stoelen of complete sets.
Krijgt de tv een prominente plek? Dan is een handig tv-meubel ideaal. Gerelateerd aan het huishouden, de gezinssamenstelling, zal de functie van de huiskamer waarschijnlijk snel duidelijk zijn. Wanneer de ruimte optimaal benut moet worden is efficiënte kastruimte vaak erg fijn.
Midden in de zithoek een ruime salontafel ?
Of liever een combi van
kleinere tafeltjes die je ook nog kan verdelen? Het kan zijn dat je de woonkamer ruimtelijker kan inrichten. Wellicht heb je zelfs meerdere ruimtes tot je beschikking zodat je de functies op kan splitsen. In dat geval kan een robuuste, landelijke of industriële wandtafel geweldig tot zijn recht komen. Bijvoorbeeld als onderbreking van de ruimte en voor het plaatsen van mooie decoratieve items. Denk ook eens aan een extra zithoek met een relaxte schommelstoel en een fijne tweezitter. Ideaal voor een rustig gesprek of het lezen van een goed boek.

Hoe de inrichting van de woonkamer er uitziet bepaal jij . . . de meubels hebben wij.
* In Gerecycled Hout staan alle meubels gemaakt van gerecycled hout. Wat is gerecycled hout…(verder lezen).

Verder met stylen en de juiste sfeer creëren?

Lees dan ook even De ultieme sfeer door styling. Daar vind je handige tips voor een boost aan de inrichting van de woonkamer, het afstylen van jouw interieur.
Voelt het nog niet af, of een beetje leeg? In Woon Decoratie hebben we perfecte sfeermakers voor net dat beetje extra’s.
In de categorie Nieuwe Kans hebben we ook verrassende en unieke decoratieve items voor het creëren van de ultieme sfeer.

Wil je nog inspiratie op doen?

Winkel dan even op je gemak door alle categorieën in Wonen | Woon Styling | Woon Decoratie | Nieuwe Kans en bekijk ons ruime en duurzame aanbod.