De ultieme sfeer door stylingDe ultieme sfeer door styling

Kies voor een perfecte sfeerbeleving door het completeren van jouw woonstijl. Over het algemeen wordt daar in de woonkamer, ook wel living, de meeste aandacht aan besteed. Met mooie toevoegingen geef je een boost aan jouw inrichting en creëer je een optimale sfeer.

 

 

Perfecte sfeerbeleving

 

 

Perfecte sfeerbeleving

Sfeer creëren dat doe je niet voor niks want een fijne sfeerbeleving in huis is enorm belangrijk. Niet zomaar een sfeer maar jouw ultieme sfeer! Dat zorgt er voor dat je je thuis voelt in je eigen huis; een geborgen gevoel. Je thuis voelen als van groot belang voor de fysieke en mentale gezondheid (Wat is je thuis voelen?) Op omstandigheden en omgevingsfactoren heb je niet altijd invloed. Maar door styling kan je wel van een eigen woonruimte, jouw huis, een thuis maken!

 

Geef jouw inrichting een boost

 

Geef jouw inrichting een boost

Een aantal ideeën om jouw inrichting een boost te geven, de perfecte sfeerbeleving door styling te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een paar praktische bijzettafels. Leuk voor decoratieve items, of gewoon handig naast een zit plek.
Heb je kinderen dan is dat rondslingerend speelgoed je vast bekend!
Wij hebben daarvoor
opbergkisten welke naast praktisch, óók nog een grote decoratieve waarde hebben. Praktisch stylen, ideaal toch!?
Wat extra ruimte creëren voor decoratie, boeken of planten is eenvoudig, met onze
wandplanken-rekken en ladders. Kies je een gave ladder voor jouw styling? Dan is een plaid er over onmisbaar; decoratief en behaaglijk op kille momenten. Deze vind je bij Woon Decoratie; sfeermakers voor de finishing touch! Heb je altijd wel een paar flessen wijn in huis? Geef deze dan een praktische en mooi plek in een origineel wijnrek.
Een grote woonkamer opdelen, door middel van een roomdivider , geeft vaak een verrassend effect! Een originele manier van jouw living stylen.
Warmte, sfeer en éénheid creëren doe je eenvoudig met onze mooie en duurzame
vloerkleden. Meer informatie vind je in ‘Waarom een vloerkleed in je inrichting een goed idee is’.
Mooie bijpassende
kussens maken het geheel tot een eenheid. Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om in jouw inrichting de ultieme sfeer door styling te realiseren.

Wil je nog meer inspiratie op doen?

Winkel dan even op je gemak door alle categorieën in Woon Styling en Woon Decoratie en bekijk ons aanbod.